Over ons

De ICT Academie is één van de dertien Academies van MBO Utrecht. Bij ons sta jij centraal, dat betekent veel persoonlijke aandacht voor jou als student en respect voor elkaar. We doen er alles aan om jou te helpen je talenten te ontwikkelen.

Wij zijn een betrouwbare, uitdagende en kwalitatief hoogstaande school. Een school waar alles draait om ICT, frisse ideeën en vernieuwende technologie. Samenwerken en mooie producten maken, dat vinden we belangrijk.

Omdat de ICT Academie een kleinschalige vakschool is, ben je bij ons geen nummer. We kennen je en helpen je met modern onderwijs de wereld in van ICT, programmeren, beheren en communicatie. In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven koppelen wij de theorie aan de praktijk.

Het team van de ICT Academie bestaat uit betrokken docenten met een grote vakkennis. Docenten en studenten bouwen dagelijks aan hun eigen toekomst en werken samen met bedrijven en organisaties in en om Utrecht.

De ICT Academie van MBO Utrecht werkt intensief samen met de Hogeschool Utrecht om een soepele aansluiting op het HBO te bevorderen.
Ben je geïnteresseerd in de werking van computers en systemen? Ben je handig in het oplossen van bugs? Vind je het leuk om klanten te helpen?
Misschien is een opleiding aan de MBO Utrecht ICT Academie iets voor jou! Ga naar onze opleidingenpagina.

MBO Utrecht ICT Academie biedt verschillende ICT-opleidingen op alle niveaus met de mogelijkheid om na niveau 4 door te stromen naar het HBO.