Open dag

Heb jij een interesse in computers en systemen? Help jij graag mensen bij het oplossen van bugs? Dan is een opleiding ICT iets voor jou! Je leert hier hoe een computer van binnen en buiten werkt. Het samenstellen van hardware en het installeren van hard- en software  in combinatie met de bekabeling en elektrische installaties leer je allemaal.

Houd jij je liever bezig met het ontwikkelen applicaties of games? Dan is de opleiding applicatie ontwikkeling iets voor jou! Deze opleiding is een ware programmeer opleiding. Je leert hier alles over talen als php, CSS3, HTML5, SQL, GIMP en hoe je hier responsive websites mee bouwt. Tijdens de opleiding duik je dieper de programmeertaal in maar ook leer je het bedenken van applicaties.

Tijdens de Open Dag zijn er docenten en studenten aanwezig om je alles te vertellen over de opleidingen, maar is er ook volop de mogelijkheid om ons vragen te stellen!

Open Dag dinsdag 20 maart 2018
Onze eerstvolgende Open Dag is op dinsdag 20 maart van 18.00 tot 21.00 uur op de Columbuslaan 540 in Utrecht.

Bekijk hier het schema van al onze open dagen
Dinsdag 20 maart 2018 van 18.00 tot 21.00
Woensdag 13 juni 2018 van 18.00 tot 21.00

Vooraf registreren
Registreer je alvast voor de volgende Open Dag. Je ontvangt dan een nieuwsbrief met de laatste updates over de Open Dag.
Registreren voor de volgende Open Dag